Tisdag

Den här dagen har varit både vanlig, dålig och bra.

Det som varit som vanligt var ju då praktiken som sysselsatt mig fram till kl 15. Idag har jag rivit 25 kg morötter och gjort janssons frestelse på lika mycket potatis. Det är julbord på Torsdag så därför pågår förberedelserna för fullt nu !

Snabbade mig hem och hämtade Oden som skulle följa med mig till jobbet där jag skulle träffa Simon för att kolla upp hur mycket och när jag ska jobba nästa vecka. Då startade såklart inte bilen - Batteriet var helt dött så jag fick ringa nödskjuss så vi tog oss till kontoret iaf där det var väldigt fort gjort.. Det är ju så lungt med kunder nu innan jul så jag tog Åsa's schema rakt av och kommer alltså jobba 4-5 timmar om dagen Måndag-Torsdag. Det dåliga var då förstås problemen med min bil. Fast positivt var ändå att när jag berättade det åt Emil sa han att det var en jävla tur för mig då att han fått tag på ett jävligt bra batteri idag :)

Det som varit bra idag är då att jag slapp en sten från mina axlar.. Det är nämligen så att vi har skola 9-12 på fredag och sen ska jag egentligen städa hos Ida & Niklas i 3 timmar vilket betyder att Oden måste vara jättlänge hemma själv och Emil hade inte möjlighet att åka hem på lunchen då men som tur var kunde jag komma och städa på Lördag istället så nu har jag helt plötsligt halva dan ledig istället ! Skönt :)

Nej, Nu ska jag göra mig en kopp citron och honungsvatten



Kommentarer
Emma

Skola nu på fredag ? Vad har vi då? står då inget på mitt schema

2010-12-14 @ 22:00:48
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0