Julmarknad !

Hejhej !

Idag har vi varit på julmarknad men det blev inte så mycket marknadskollande utan mest som bra socialträning för Oden.. Inte för att han direkt verkar behöva det men det är ju hursomhelst bra aktivering såhär när vi inte hinner med mer än promenader under vardagarna just nu. Det var jättemycket folk där så vi ides ju inte riktigt tränga oss fram bland alla för att kolla i stånden när vi hade en liten vovve med oss.. Folk är ju inte alltid så duktiga på att se vars dem stoppar fötterna så vi gick mest bara runt och kikade lite.. Det var ju massor av andra hundar där oxå och även hästar :) Gubben var som vanligt jätteduktig, skötte sig exemplarisk och fick många komplimanger om hur söt han är :)

Det var ganska kallt ute så vi blev inte långvariga, Gick tillbaka till Mamma & Mattias där vi parkerat bilen.. Åt en macka och lite frukt där innan vi åkte till Ica Maxi och handlade. Mamma ville ju köpa hem lite julgott åt oss men väl där tyckte hon att vi skulle köpa hem hela affären typ och att jag skulle passa på att få det gratis nu när jag hade chansen ;) Det blev då två påsar smått och gott som olika ostar, räkor, saker till julbaket, lite frukt & godis osv. Medans åkte Emil och köpte glödlampor och batterier så nu har vi fungerande ljusstakar och brandvarnare igen :)

Sen har vi varit ute och lekt alla tre, sprungit runt på ängarna, kastat pinnar, tränat inkallning och bara busat. Oden är så himla duktig som stannar vid oss fast det kommer andra lösa hundar. Vi gick in och lagade mat när vi lekt färdigt, Det blev klyftpottis, schnitzel och bea idag.

Nu vet jag inte om jag ska hänga upp julgardinerna, dammsuga eller bara vänta tills Emil sett klart nåt program så ska vi slå på en film ! Shutter Island blir det idag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0