Annandagen

Hejhej, Eller godmorgon !

Då min kära lilla vovve inte gjorde sina behov på någon av kvällspromenaderna igår fick jag tack vackert ställa klockan på 06 och gå ut med den lille krabaten. Hade ju kanske varit skönt att sova lite längre än så men jag är inte den typen av hundägare som väntar tills det är akut och hunden själv måste be om att få gå ut, Jag ser det som mitt ansvar att se till att han ska få komma ut så pass ofta att han aldrig behöver "hålla sig".

Den inställningen verkar dock inte alla ha.. Som här på Porsön bor det ju vääldigt många hundar och man brukar möta flera stycken på varje promenad men sen det blivit vinter ser man INGA hundar.. Vad mystiskt. Är det så att alla hundar helt plötsligt tappat behovet av rastning, motion, stimulering och frisk luft bara för att det blivit kallt eller är det kanske ägarna som är ena jävla latmaskar som dessutom låter detta gå utöver sitt lilla djur ?

Som våran ena granne, Tror jag berättat tidigare om att dem under de första 3 månaderna med sin hund inte gått längre än runt vårat hus. RUNT HUSET. Det är inte ens 100 meter ! Nu däremot väntar dem så länge med att gå ut att hundstackarn sätter sig och pissar ett hav 2 meter utanför trapphuset och sen går dem in. Givande "promenad" kan jag tro. Samma med bajsandet, Vilken hund gör det rakt utanför trappen om det inte är riktigt akut ?

Ja, jag blir så irriterad som ni märker.. Man kan helt enkelt inte skita i sin hund bara för att det har blivit kallare ute. Capiché ?

Nånå, Tillbaka till dagen. Vovve fick mat och jag frukost innan vi gick och la oss igen. Jag sov till 08.30 och Oden ja han snarkar på ännu ett tag, Ungefär till kl 11 brukar han sova även om jag är vaken och stökar runt :p

Jag har slagit igång motorvärmaren och funderar på att åka iväg på en liten ärendetur. Lär väl vara packat med folk men jag skulle vilja köpa lite underkläder, sockar, vitaminer & flourskölj etc.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0