Aaah

Tror ni det är nå varmt ute eller ? Jag säger Nej.. -27 just nu och när jag åkte från Gammelstan var det -29 där. Fyfäään.. Men på Torsdag ska det bil hälften så kallt, Vi längtar.
Älsklingsvovven får köldkramp i tassarna så fort vi är ute lite längre (typ 20 min!!) Så det får bli många korta promenader istället och lite aktivering här inne. Idag har jag gömt godisar i stängda toalettrullar, lekt sök och försökt lära honom vacker tass men det där med trix är inte riktigt hans cup of tea. Jag kan nästan sträcka mig så långt och säga att han är riktigt trög på den fronten, Iofs jämför jag med Troja som är Trickexpert men ändå :)

Nåja.. Tvättat, diskat, varit ut med massa sopor och gjort läxor har jag oxå. Sen har jag köpt hundgodis och hundben åt Oden på Dollarstore och godis åt mig och Emil på systemet. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte en vinflaska, en flaska sangria, 2 cider och en gin och tonic. Kanske att jag skulle supa som fan hela helgen ? Eller så hade jag beslutsångest och bara plockade lite olika saker.. Eller nåt ? Who knows ?

I gammelstan åt vi middag med tillhörande efterrätt, läste tidningen, åt lite godis och sen spelade vi BUZZ som faktiskt var roligt och jag vann ! Haha, Är det ofta man spelar tvspel med sina föräldrar eller ? :D Nåja, Andra gången förlorade jag då och sen åkte vi hem.

Har vikt tvätten och ska kanske börja plocka ihop lite av vad vi ska ha med oss till Korpis imorn, Vi blir ju där ganska många dar ändå så man kanske behöver lite grejer. Men nu ska jag först fortsätta lyssna på musik och ta något gott ur systempåsen :)

Bjuder på en riktig gammal goding.. Älskade denna där kring 14årsåldern :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0