Tjoho

Vilken bra dag alltså.. Jag är så himla bortskämd med att ha det bra !

Har varit över en timme för länge hos en kund idag (skrev såklart inte upp den timmen på arbetsrapporten) och blivit bjuden på saft, kaffe, massa gott fika osv och pratat om allt mellan himmel och jord med denna supertrevliga människa som alltid skickar så himla snälla sms och säger hur förtjusande jag är med min personlighet och att hon önskar att jag aldrig nånsin slutar på Maid och att om jag gör det vill hon gärna lämna omdöme/referens till mitt cv/jobbansökan och sånt.. Då skrynklade ju mitt samvete ihop sig till ett russin ungefär.. Jag har inte börjat berätta för mina kunder ännu om att jag ska sluta för att jag vill vara helt säker på att utbildningen verkligen blir av innan jag säger nåt för att det inte ska bli så mycket ändringar för dem typ "Jag ska sluta så ni måste byta tid och få ny personal" "Eller nej föresten det blev inge skola så jag ska inte sluta så nu ska vi tjorva med er ännu mer och byta tillbaka allt"

Sen fick jag ett nytt usb-minne från jobbet eftersom mitt kom bort när jag lånade ut det till chefen. Skönt det för det var ju Emils minne och då fick jag såklart dåligt samvete för att jag lånat ut det så att det kom bort.

Ringde till Mamma och sa att jag ska komma dit idag med några par jeans som hon ska sy upp/in åt mig. Fick strax därefter ett sms av Mattias "När vill du ha middagen serverad?"... Hoppas dem gör ris oxå istället för potatis för min skull hehe :D

Emil har ringt oxå och berättat en massa ROLIGT skvaller heheh :D

Sååå.. Nu vet ni hur bra dag jag har haft :) Ska börja fara mot G-stad snart !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0