Onsdag

Okey, Jag är fortfarande onormalt trött ? Sov på dan igår, somnade tidigt på kvällen och har tagit sovmorgon idag men det verkar inte ha hjälpt alls !

Det första jag gjorde när jag vaknade var iaf att ringa Arbetsförmedlingen och berättade att jag ska börja studera på heltid och därmed inte är arbetssökande längre eller ska ha aktivitetsstöd mer från och med den 22/8. Jag kan verkligen rekomendera Pernilla Tingwall på Arbetsförmedlingen här i Luleå, Jag har aldrig träffat henne personligen och ändå är hon sjukt hjälpsam och trevlig. Hon tingde tillexempel mig och ba "Visst vet du att du kan få pengar från försäkringskassan för den tid du är deltidsarbetslös" Det hade jag ju ingen aning om och man kan ju inte direkt påstå att alla på det där stället bryr sig om dem de har hand om, Typ ringer och frågar hur det går, om man trivs, önskar en lycka till etc.

Anyhow så skulle det då lösa sig självt men jag tror ändå att jag oxå ringer Försäkringskassan när det närmar sig så det verkligen kommit fram till dem att jag inte ska ha aktivitetsstöd längre för då kan man inte få Bidrag från CSN.


Jag börjar jobba kl 12 idag så jag tänkte äta nån större frukost/lunchliknande på ett tag men först - En STOR kopp kaffe !



Visste ni föresten att vi svenskar i genomsnitt dricker 150 liter kaffe per person och år. Det gör oss till dem näst största kaffekonsumenterna i världen. Allra mest kaffe dricker man i Finland.



Kommentarer
sanna

haha, jag kan inte hjälpa att jag är så pessimistisk ;b

2010-08-11 @ 13:15:10
URL: http://sannaallden.blogg.se/
Emma

Jo därifrån drar dom ju skatt.. men trodde inte ja skulle få nå när man inte ens har fått hem deklarationspapper så... haha fy fan läs min blogg när du ser de här...



Jävla idioter till lärare..

2010-08-11 @ 17:10:29
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0