Onsdag

Okey nu har jag då fått skriva av mig lite iaf (Inlägget nedan) så nu ska jag bara försöka att sluta tänka på vårat drömhus, hur mycket vi går miste om och att vi aldrig kommer hitta nåt lika bra till samma pris. Jag måste förstå att det helt enkelt inte är rätt läge för att skaffa sig dyra kostnader nu när jag ska göra något som jag vill & behöver - Skaffa mig den utbildningen jag vill ha.

Jag älskar ju faktiskt Porsön och våran stora jättefina lägenhet som vi trivs så bra i. Vi har så nära till jobb&skola, stan, affärer och allt annat man inte har nära till i en by. Vi kan gott bo kvar här tills vi har varsin inkomst !

Den här dagen har hursomhelst gått jättejättesegt.. Har haft småont i huvet och kännt mig jättestel i hela kroppen. Hade ingen som helst lust att laga nån mat idag och trots att Emil gjorde några tappra försök att erbjuda mig olika rätter ville jag inte ha nåt, allt var äckligt osv. Så jag gick och surade i sängen ett tag (Sånt jag helt enkelt bara måste få göra för att det sura över huvudtaget ska gå över) Steg upp vid 18.30 och for till storheden och handlade mat.. Emil har hållit på med sin bil nu i några dagar och gör det ännu så jag for själv. Köpte 2 billyspizzor till mig som blir en sen middag nu ;)

Imorn blir det jobb för hela slanten.. näst sista dagen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0