Nu jäklar

Sen jag började jobba på riktigt har mina matvanor ändrats väldigt mycket från att gå i skola och äta en riktig lunch varje dag till att stressa i sig en macka & en drickyogurt en dag och nån frukt en annan dag. Givtevis blir man dödssugen på godis, kaffe & energidrycker när man inte får nån ordentlig energi från maten - Så då har det ju blivit att jag ätit en massa dålig "nödenergi" för att orka med.

Sen det här med att jag inte lagar nån ordentlig mat när Emil inte är hemma utan lever på nudlar, nån macka här och där, müsli nån frukt osv. En massa småätande helt enkelt.

Men nu ska jag på allvar sluta med det.. Jag ska äta ordentliga frukostar (Vilket jag alltid gör) men även försöka hitta några bra lunchalternativ (vilket verkligen är jättesvårt när det måste gå att äta kallt, fort och helst i bilen). Har redan slutat med det gotteätande vi ägnade oss under vår semestervecka och jag SKA laga riktig mat även när jag är själv hemma haha. Vad tror ni om det ? Jag tror att det ska gå bra.

Missförstå mig inte nu och tro att jag typ ska banta eller vad man nu kan få för sig.. Jag ska äta bättre helt enkelt. Mer riktig mat, mindre nödföda.. Jämnare blodsockerfördelning så att jag slipper vara trött jämt och ha en massa humörsvängningar och orka med dagen bättre.

Idag har jag ätit:
Frukost: Två rostade rågbröd med smör & kalkon, en liten kopp kaffe med grädde.
Lunch: 2 skivor fröjd med creme cheese och kalkon, En nektarin och en liten kopp kaffe med grädde.
Middag: Ska bli spenat&vitlökssås med spagetti.
Och vad ska jag hitta på till kvällsmat då.. Müsli kanske.

Ska tipsa er i ett senare inlägg om mina favorit bröd & müsli som jag brukar äta till frukost, mellanmål eller kvällsmat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0