Fredag !

Sådärja.. Då har man gjort det man måste för idag :) Dvs varit och jobbat en sväng. Nu har jag inget mer planerat än att snart gå och hämta en toblerone ur skafferiet, diska och sen laga middag. Emil åker till byn idag så jag tänkte se någon film ikväll :)

Idag började jag först kl:10 och eftersom Fredag är dagen med mest jobb och alla börjar tidigt fanns det inte en endaste liten jobbbil kvar till mig. Fick köra Simons C30 och gudars vad försiktig jag var.. Tror inte jag haft så bra uppsikt runt mig ens när jag övningskörde på körskolan men man är ju fan livrädd att man ska råka göra nåt när man lånar någon annans bil.. Som dessutom är en ny och dyr bil.

Det var en automat och jag tycker ju mycket mer om manuell men den var faktiskt rätt skön att köra måste jag erkänna.. Och sådär lagomt liten åt mig :) Hehe nä nu ska jag inte börja intala mig hur bra den var.. Har alltid tyckt att dem är så fula :D Tror dock den är väldigt lätt att få fortkörningsböter men för när man körde 80 kändes det som 50.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0