Tisdag

Hej hej !

Nu är jag hemma från jobbet och tar en liten paus framför datorn innan jag måste börja diska och laga mat. Idag ska det bli Kebabgryta med ris :)

Var värsta pigg imorse så jag hann diska grytorna jag ska använda till maten, duscha en blomma, bädda sängen, öppna vädringsluckor och allt möjligt :p

Jobbade tillsammans med Åsa på morgonen så jag skulle hinna klart med första kunden innan jag hade tid hos tandläkaren. Väl där var det undersökning och sen prat om den här nya försäkringen nivet - Man betalar en viss summa per år och sen får man "gratis" tandvård. Det skulle ha kostat 2400 om året för mig och man binder sig till 3 år och jag har väldigt svårt att tro att jag skulle behöva tandvård för 7200 kronor de närmsta åren. DESSUTOM fick man inte tänka över det utan var tvungen att bestämma sig direkt för att man tydligen bara får teckna ett kontrakt när man är på en undersökning. Sjukt ? Svar ja då man antagligen vill överväga en sån stor utgift och att binda sig så länge till det. Så ingår inte olyckor eller kosmetisk tandvård heller så. Jag tyckte mest att det där var lureri faktiskt.

Bara för att jag säger såhär nu så får jag väl jordens hål i nån tand som måste opereras ut typ haha. Skulle vara sådär lagomt oturligt. Men nä.. Nu slutar jag fan vräka i mig socker hela dagarna och börjar vara extra noga bara så jag inte får några hål. Är ju ändå en massa år sen jag har haft nåt hål sist.

Nog om tandläkare men kände bara att jag behövde skriva lite vad jag tycker om den där "försäkringen". Efter tandläkaren for jag till min andra och sista kund för dagen så jag slutade efter det och åkte hem.

NU ska jag sätta lite fart i köket ! :D



Kommentarer
Jennifer

Ja jag skulle gärna baka och sånt fast tiden räcker inte riktigt till sen jag blev mamma.

Så jag kanske kan anställa dig? :D HAHA..

2010-04-13 @ 19:57:35
URL: http://artondeoktober.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0