Friday, I'm in love

Uh.. Tröck nyss i mig ett Kycklingmål från korvgubben och som ni vet har dem ju väääldigt stora portioner så nu är jag rätt så mätt ! Det var väldigt gott iaf och skönt att slippa stressa och laga mat för en gångs skull :) Välbehövligt oxå med lite flottmat.. Jag har varit helt säker på senaste att jag gått upp lite i vikt nu både i muskler och att jag blivit lite "knubbigare" men nu när jag vägde mig visade vågen bara 40  ? Jag fattar inte vart all mat tar vägen !

Baby åkte iaf nyss till byn igen :( Känns extra tråkigt den här gången eftersom han bara varit hemma 4 dagar sen han var borta en hel vecka. Men det är sista skoterhelgen nu så det är därför han ska fara igen. Jag klarar mig nog även om jag såklart skall sakna honom en hel massa :)

En grej som är bra är att vi har fått semester samtidigt i sommar ! :D Eftersom jag var först på jobbet med att meddela när jag ville ha så fick jag min vecka direkt :) Vi båda har bara en veckas semester i år eftersom jag inte tjänat ihop så mycket när ja inte jobbar heltid och Emil började ju på nya jobbet först i februari så.

Well well.. Jag håller iaf på och laddar ner en film nu som verkade bra - Hachiko, så den ska jag se sen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0