Min Tacopaj
Deg:
100g Smör
2 dl vetemjöl
Knåda ihop till en deg och låt vila i kylen 10-20 min.
Häll lite olivolja i formen och tryck sedan ut degen.
Resten:
Stek ca 400g köttfärs och krydda med en påse tacokrydda, låt sedan lite vatten koka in. Krydda extra om ni känner för det.
Täck köttfärsen med creme fraiche smaksatt med chili,cayenne,paprika eller liknande.
Häll på Tacosås och lägg på tomatskivor. Strö sedan över riven ost och sätt i ugnen - 20 min på 225 grader.
Gött !
* Glömde säga att pajskalet ska förgräddas i 10 min !
Joo, köttbullar är ju så svenskt det kan bli :) Men man kan inte låta bli och fundera varför man kallar det för "bulle" när det inte liknar en :)
Jaa, precis! Din tacopaj ser riktigt god ut ;)
åå gott :D
till och med jag skulle nog kunna lyckas med den! LÄT GOTT!
ser riktigt gott ut ^^
Gud vad gott det där såg ut!