Det gäller att vara ute i god tid


Okey, September är inte slut än och min önskelista sitter redan på kylen. OCH idag har jag även köpt årets första julklapp ! Det gäller att vara ute i god tid eller hur ?

Nej, För att vara lite seriös på det hela så hade dem ett jättebra erbjudande på Elgiganen idag på en sak som jag vet att Emil vill ha, Jag har ju redan gett honom sin 2-års present så då får jag spara på denna fram till julen. Hur nu det ska gå ? Jag älskar ju att överrösa honom med presenter hela tiden ;D

Sen köpte jag även vitaminer till oss på Apoteket. Jag tycker att detta märke verkar bäst för att det var det enda jag hittade som var allsidigt och komplett, Man behöver bara ta en tablett om dagen och de var det billigaste oxå.

 



Kommentarer
elin

Jaha, ja jag är ju inte så jätteförtjust i rosa men jag testade och jag vänjer väl mig. På tal om utmaning så ja. Blir du utmanad måste du ! :P Haha.

2009-09-24 @ 18:34:59
URL: http://elinwikstroem.blogg.se/
Anonym

haha, men du kan ju kopiera den du gjorde annars. men det är ju fusk på hög nivå. tror du det är lätt att komma på ett klädesplagg på E? inte. hm ja, fan du börjar ju också på E, så surt för dig då :D haha. fast då kan du ju kopiera min och bara lägga till ett A däri! damn.

2009-09-24 @ 18:41:31
URL: http://elinwikstroem.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0