Cykel och Chai

Idag har jag varit hemskt duktig som cyklade iväg till Kvantum för att handla, dit och tillbaka blev det faktiskt 8.6 km :D
Dock råkade jag komma dit lite innan det öppnade och fick stå där bland en maaassa pensionärer och vänta vid dörren som en idiot.. Vad är det med gamlingar föresten som alltid måste vara först överallt och inte kan ha nåt tålamod med nånting ?

Väl där inne fortsatte pinsamheterna.. Jag skulle handla billiga grejer som det var extrapris på som vi sedan ska ta med till Umeå (Jag brukar köpa med lite mat dit) och passade på nu när man fick 2 baconpaket för 10 kronor och samma pris för ett kilo pommes frites = Billigt ! Men som sagt pinsamt.. Först stå utanför som en pensionär och sen bara köpa extraprisvaror som en ännu mer pensionär. Jag köpte dock te åt mig själv oxå som inte var på extrapris ! :) Var ett Chai te smaksatt med bla kanel, kardemumma och nejlika... Ja ni vet ju hur det smakar ? Juligt och gott.

Cyklade hem igen och dog av trötthet när jag var framme.. Sov en stund innan jag steg upp och åt lunch. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen ? Det är nackdelen med att vakna tidigt - Man hinner med allt man planerat innan ens halva dagen har gått.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0