Tisdag

Hej !

Imorse när jag vaknade var min förkylning som bortblåst men jag har min aningar om att den lär komma tillbaka efter att jag smart nog cyklade fort som fan i den iskalla luften utan mössa fast jag faktiskt har en nu. Det kändes verkligen hur ont det gjorde i lungorna av ansträngningen och kylan tillsammans. Fy

Nåväl.. Jag lånade Mattias bil för att åka till Ö&B där dom hade halva priset på allt som är kvar idag, Där var det allvarligt säkert en miljon pensionärer och köerna var huur långa som helst så jag blev inte långvarig där utan gick upp på Myrorna istället där dom hade en sååå fin guldbrun 70-tals plyschsoffa för bara 650 kr. Jättefin var den :)

Sen for jag snabbt till stan och gick direkt in på Din Sko för att köpa de rosa Uggsen med sidenband, Dom är så söta :) Så for jag tillbaka till Universitetet med bilen och fick låna Mattias GPS. Vi kommer nämligen att behöva den i helgen :)



Nu är jag sviintrött men måste laga lunch, packa allt till imorgon och knåpa ihop en arbetsansökan. Måste verkligen försöka ta det lite lungt och vila oxå så jag slipper en ännu värre förkylning. NU lunch & te !



Kommentarer
Helena

jo verkligen!=) som jag då. Vad roligt med en hund.vad är det för ras?

2009-10-13 @ 12:41:27
URL: http://viggo2008.blogspot.com
* K Y S S A R

Believe me, det gör jag med =D haha så jävla kul! Btw. svin söta "uggs" =D

2009-10-13 @ 15:04:13
URL: http://kyssars.se
Fröken Enhörning

SV: asså jag får så många spamkommentarer ! Du anar inte ! och helatiden "bli kompis på bloglovin?" jag baah "eer blir jag kompis men kenza om jag lägger till henne på bloglovin? I dont get it?"

2009-10-13 @ 22:41:34
URL: http://pattypoopi.blogg.se/
Helena Ljunggren

UGGS är det bästa som sålts, de är väl inte så vansinnigt snygga precis men de är ju så sköna att man kan sova med dem :)

2009-10-14 @ 10:42:16
URL: http://www.helenaljunggren.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0