Skit på er

Jaha.. Då har man blivit hälsofreak oxå.. Eller så inte.

MEN jag vart väldigt sugen på chips eller ostbollar för en stund sen men orkade verkligen inte gå till affären så jag gjorde en egen dipp och skar upp lite grönsaker som jag dippade. Har inte ätit detta sen Mamma gjorde det till oss när vi var små som "Fredagsmys" vilket slutade med att jag satt och doppade och slickade av dippen utan att röra moroten.

Nåväl... Det var gott faktiskt men funkade det ? Ikket.. Jag är precis lika sugen nu på nåt onyttigt. Helst en Pk kanske.. Eller nåt annat smarrigt.


Tidigare idag har jag varit på Storheden för att köpa Julklappspapper men det fanns inget jag ville ha så det blev ett schampo från Tresemmé och Ekologiskt toapapper.. Jag fick nämligen en värdecheck på 100 kronor på sånt för ett tag sen :D

Nu är det alldeles strax Ensam Mamma Söker som gäller !! I love it :D


Receptet på dippen lyder ungefär såhär:

Creme fraiche, chilisås, vitlök, någon droppe citron, cayenne, thai red curry, salt, grillkrydda och lökpulver.



Kommentarer
Anonym

jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D

Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)

Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se

2009-11-08 @ 21:51:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0