Sick

Fyfaaaan vad jag mår dåligt... Har så jävla ont i huvet att jag inte vet vad jag ska göra. Fast jag har ont i huvet flera gånger i veckan kan jag inte minnas att jag nånsin haft såhär ont såhär länge..
Tror ni det var skönt att åka buss 4,5 h och sen cykla hem ?
Sängen utan sängkläder när jag kom hem oxå och ingen mamma hemma som kan göra det åt mig. Har tagit en stark värktablett, ätit en macka och druckit te.. Hoppas verkligen att det hjälper ! Mår inte lika illa nu iaf.

Orkar egentligen inte sitta här men vad ska man annars göra i väntan på att det går över lixom ? Kan ju berätta om vad som hänt idag !

Jag & Baby gick iväg på Loppis.. Det fanns mycket fina 50,60,70-talsgrejer men även ganska mycket överpris så jag köpte inget även om det fanns mycket jag ville ha, Ska ju ändå på en mycket mycket större loppis i Arcus snart ;) Emil han fyndade dock en Gammal tillbringare, 2 blomkrukor och 2 50talsgalgar :) Efter det ringde en och ville komma å kolla på en bil Emil har på blocket så då fick vi hämta den, städa ur den, flytta ut en massa grejer, hämta däcken till den osv.. Så fick DSU dieseltorsk så vi fick fara å hämta det innan vi kunde fara hem igen. Så åt vi mat och min huvudvärk blev bara värre och värre.

Sen stressade vi iväg till bussen och resten vet ni ju.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0