Puppies

Och så måste jag ju berätta !


För bara ett par dagar sen sa Emils pappa att det verkade som om deras Tik var antingen dräktig eller skendräktig, Hon hade börjat bete sig lite annorlunda, Fått tissar och så men det kan dom ju göra bara av en vanlig löpperiod oxå så det var som osäkert med det där. Dessutom hade dem ju satt hundarna i varsin hage direkt dem märkt att hon börjat löpa (Som oxå var helt nyligt)


Så pratade Emil med sin mamma igår och hon sa att det verkade nu som om hon var dräktig och att isåfall kommer väl valparna om ungefär en månad. Synd tänkte Emil eftersom han så gärna skulle velat ha en lagom till semestern.

Imorse hade han fått ett SMS, 5 valpar hade kommit under natten ! Så hon hade varit högdräktig nu hela tiden och ändå hade det märkts så lite ! :p Tydligen har hon löpt långt innan det märktes oxå.. Och valparna är ca 10v då Emils första semestervecka börjar. OCH... Han ska ta en ! :)

Inte min drömhund men jag kan ju mycket väl tänka mig att ha en, Så nu hoppas vi bara att Emil får jobbet här uppe :) Det blir ju lite svårt för honom att ha den helt själv i Ume när han jobbar hela dagarna men om vi är  två som jobbar olika tider så går det ju bättre :)



Och det är alltså en renrasig Jämthund :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0