Lördag + Söndag

Igår vart det ingen uppdatering om dagen men det gör inget för jag kan lika gärna berätta det nu.

Lördag:
Vi var flera timmar i garaget å fixade och sen fick jag äntligen köra min egen bil - För första gången !! :) Den har ju bara stått sedan jag köpte den men nu ska jag ju snart ta fram den :) Är fortfarande lite grejer jag ska göra med den åså innan.

Efter det for vi tillbaka hem och lagade palt.. Emil gjorde dem nästan helt själv och var jätteduktig, Mamma sa bara hur mycket han skulle sätta av allt och jag fixade fläsket. Så åt vi och vart dödsmätta.. När vi tagit oss ur Paltkomat åkte vi till Ormberget och gick på något man minst sagt kan kalla terrängpromenad runt på all klippor och stenar :)

Åkte hem och såg film: Edward Scissorhands och kanske en timme av Rädda Menige Ryan. Sen vart jag dödstrött  så vi gick och la oss.


Söndag:
Sov lite längre än vanligt på morgonen.. Myste på och åt sedan lunch. Under dagen har vi bla hämtat en cykel Emil hade på kronan,  Duschat, Varit på promenad, Ätit glass i solen, Löst korsord, Lagat middag och lite sånt. Älsklingen for för en liten stund sen så det är lite tråkigt men det är bara 3 dagar tills vi träffas igen :)



Det var väl allt antar jag...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0