JAG BLIR VAAANHEDEN

Min dag började underbart ! Baby väckte mig genom att hålla om mig, gosas och pusa mig i nacken. Det är lycka ! :)

Det stormade som satan ute + regn på det och ändå åkte jag buss till stan istället för bil direkt till skolan enbart för att jag sagt åt Cissi att jag skulle åka samma buss som henne. Så var hon inte ens där.. Kom fram till skolan och hade en tråkig föreläsning av en korkad idiot som bara gav en dumförklarande och nedlåtande svar när man frågade om nånting, Sa att man alltid kan få ut löständerna på äldre med våld och att utvecklingsstörda är som små barn. Intelligent kvinna.

Slutade och gick mot stan i stormen, In på Kulturens hus och förtidsröstade på Sverigedemokraterna och åkte sen hem. Inte ens nu av denna dåliga dag hade mitt humör sjunkigt utan jag var glad.

Så ser jag att jag ätnligen fått brevet av min idiot till framtida sommarjobbschef.. Ett öppet smutsigt kuvert med en ditkluddad adress och ett knöligt frimärke. Där hade jag fått ett papper om att jag hade introduktion 4 dagar i mitten av Juni. Korkskallen måste ha missat de 20 gånger jag sa att jag redan jobbar då men kan ta ledigt EN dag för den allmäna informationsdagen. Jag hade inte fått något schema, Inga löneuppgifter och inget anställningsbevis. Gissa om jag blev förbannad... Svor ett par hundra visor och ringde sedan henne för att prata om det här - Ni tror inte att hon var på semester ? Dumjäveln...  Jättebra jättebra.

Nu är jag alltså inte på bra humör längre. Ska ringa den vikarierande chefen där å höra om hon har nåt vettigt att komma med och sen ska jag väl bara ta  det lungt. Imorn ska jag och kika på lägenheten :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0