Min Fredag

Fredag idag... Kändes som Måndag då jag varit ledig och borta från praktiken i 2 dagar och sen var där idag. Och eftersom jag åkt hem till Luleå idag känns det som Söndag nu.. Lite dagvild blir man ;)

Det gick iaf väldigt bra på praktiken idag.. Jag var med en annan än min Handledare idag och hon var jätteduktig och bra. Tycker det är roligt när dom berättar en massa och så, Jag älskar ju att lära mig nya saker osv. Så jag fck som sagt lära mig en massa och göra ganska mycket saker så dagen gick fort. När jag kom hem hade Baby lagat mat åt mig så jag åt och började packa lite smått... Myste på och bara umgicks innan det var dags för mig att fara.

Dsu hade besiktning idag men gick tyvärr inte igenom... Så jävla sura saker ! - Alla lysen har funkat felfritt i alla tider och senast på väg till besiktningen men när han kör in den i hallen så funkar helt plötsligt inga lysen alls och inte handbromsen heller ! Så jävla sjukt... Nåväl, Tur dem får radera ut 2:orna på jobbet :)

Så åkte jag buss i hundra timmar eller åtminstone 4... Tråkigt var det som vanligt och jag blev jättehungrig på vägen. Som tur var köpte Mamma skrov åt mig innan vi for hem så det vart en god kvällsmat :)

Sen har jag fått veta idag att min Mormor har en ganska långt gången Alzheimers :( Mycket tråkigt men samtidigt kom det ju inte som nån chock direkt. Det har pågått så länge men det är inte förräns nu man fått en riktig diagnos. Det tråkiga var att läkaren sa att ca 7 år efter man fått de första symtomen brukar man dö... Det är 8 år sen Mormor fick sina.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0