Måndag

Vaknade upp med träningsvärk typ överallt idag och jag kan inte annat än undra varför ? Kanske för att jag funderade på att träna igår, För mer än så har jag faktiskt inte gjort.


Sen är det min första arbetsdag idag... Faktiskt skönt att inte behöva vara i skolan men ändå inte bara sitta hemma och tråka. Blir minst sagt en mjukstart idag - Före morgonfikat hade vi inget att göra så jag läste tidningar och löste korsord, åt macka och drack kaffe. Sen hade dem någon form av konferens/möte så jag fick sitta vid datorn medans.. Oturligt nog är alla kul sidor spärrade på deras datorer så det fanns inte så mycket att göra.. Däremot har dem en utbildningsbok i Excel som jag har hållit på med, Har nämligen bestämt att jag ska lära mig det för det är ju alltid bra att kunna.

Gick på tidigare lunch så nu har jag varit hemma ett tag å ska väl fixa mig någon lunch, Är egentligen inte alls sugen på att äta eftersom jag har helt ont i magen men äta bör man.

Efter lunch blir det bara 1,5 timmes jobb igen för Mattias skulle sluta tidigare och åka på Markus uvecklingssamtal.



Ja då vet ni allt om min dag hittils, Jag ska till Mormor sen och fynda en massa gardiner och tyger tänkte jag. Det är nämligen så att när Emmeli blev vräkt förra året var hon tvungen att slänga det mesta av sina möbler och grejer så nu finns det 4 flyttkartonger !! Med olika Textilier för mig att välja och vraka bland - Resten går till Röda Korset.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0