10 Sanningar

10 Sanningar om dig själv

1. Oavsett vad jag äter, hur stor portion jag har tagit, hur hungrig eller mätt jag är så lämnar jag nästan alltid jättelite på tallriken,

Det kan vara en halv köttbulle och 4 makaroner, en liten grönsaksbit eller 3 korvtärningar. Alltid lämnar jag något så litet att jag lika gärna hade kunnat äta upp det - Utan att egentligen veta varför.


2. Jag äter aldrig ändarna på en banan. Skär bort den första och lämnar den andra i skalet.


3. Jag hatar förändringar, Det skrämmer mig att saker helt plötsligt inte ska vara som de alltid varit.


4. Jag hatar damm, skräp, fläckar osv och tål inte när saker ligger på fel plats. Är därför lite av ett "städfreak"


5. Jag är en typisk ensamvarg som trivs väldigt bra ensam. Det är skönt att få vara ifred och inte bli störd av någon, Jag känner inte det där suget av att vara social. Visst kan det vara kul med sällskap också men det räcker med korta stunder.

(Undantag för Emil som jag trivs otroligt bra med och ALDRIG blir trött på att ha nära).


6. Jag sover helst i fosterställning


7. Samtidigt som jag är ett pedantiskt kontrollfreak kan jag vara otroligt virrig och tankspridd. Jag glömmer på spisplattor, glömmer mat i mikron, minns inte om jag låst bilen eller ytterdörren, Vet inte vart jag lägger saker osv. Gör allt i förbifarten och sen har jag ingen aning om vad jag har gjort och inte.


8. Jag är otroligt snål/sparsam kalla det vad du vill och tycker det är väldigt jobbigt att slösa pengar. Tex så tar det 100 år för mig att handla för att jag tycker allt är så dyrt och tillslut blir jag sur och vill inte köpa någonting för att det kostar pengar.


9. Jag har ett extremt ojämnt humör.. Jag kan vara jätteglad för att sen plötsligt hata allt utan anledning, Jag ger upp så fort något går emot mig, misslyckas jag med nåt blir jag sur direkt osv. Det positiva med det är väl att jag lika lätt blir glad igen som jag blir sur. Jag glömmer lixom bort varför jag vart arg från första början.


10. Jag tål inte osmarta människor, jag blir galen på allt korkat folk säger och att ingen vet nåt om nånting.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0