+++

Och förutom att jag hatar allt som har med bilar att göra idag så hatar jag att jobba, att vara trött, att vara allergisk mot goda saker, knott, mygg, bromsar, att det är så jävla varmt, hög luftfuktighet, att jag är så jäääävla sugen på vad som helst som innehåller socker, helst lakris som jag tydligen inte tål och som är det godaste i världen !! Jag hatar att Emil inte fick jobbet i boden och att det andra jobbet är försenat till hösten, jag hatar att det är 26 mil till umeå, jag hatar att bensin är dyrt, jag hatar att duscha och jag hatar att alla är idioter.

Jag hatar att alla är cepestörda fula äckel, jag hatar att jag missar pajala marknad, jag hatar att jag jobbar varenda jävla helg, jag hatar att allt är tråkigt, jag hatar folk som stinker svett och folk som står å pratar mitt i ingångar i trappor och vartsomhelst där man är som mest ivägen, jag hatar att man blir svettig av att dricka te, jag hatar att ha ont i fötterna och att mina ögon svider, jag hatar att åka buss till umeå, jag hatar att allt gott är onyttigt, jag hatr att inte få vara ifred, jag hatar frågor.


Jag hatar allt helt enkelt okey ?


Kommentarer
Emma

Javisst, men dock var jag noga att betona att JAG inte skulle köpa någon. Vill folk ha blandrashundar tycker jag dom får ha det. Jag reagerade på att hon skrev att hon inte gillar småa hundar, att dom är bjäbbiga osv, skrev aldrig i inlägget att jag ogillar blandraser för det gör jag inte. Men att jag själv inte skulle skaffat en :)

2009-07-01 @ 22:54:01
URL: http://emmaolofssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0