Torsdag

Idag var man duktig och for till skolan, Var väl inte så jobbigt där men var stört trött.. Turligt nog var det god lunch så efter att ha ätit for jag hem. Eller ja kikade en sväng på Lagerhaus oxå.. Ska inte köpa nåt speciellt åt Emil på alla hjärtans dag men nån liten grej blir det ju iaf så jag har sett ut ett par alternativ :)



Har inget mer att säga för tillfället... Jag måste ringa vidare om praktik nu, I HATE IT.


Allvarligt... Jag vill snart bara gråta. Har ringt till 4 ställen nu och har fortfarande ingen praktikplats.. Börjar kännas lite väl förnedrande och stressigt. Är ju fan bara 2v kvar... Jag hade sett detta som nåt kul för att jag skulle få vara hos Emil så länge men nu börjar det bara kännas jävligt jävligt jävligt surt och tråkigt.. Det kommer sluta med att jag inte hittar nåt roligt ställe så jag måste vara på ett ålderdomshem istället. Jag vill verkligen inte göra nån praktik men då får man IG i en massa ämnen och det har duktiga jag verkligen inte råd med om jag vill få nåt slutbetyg...... Skit säger jag bara.

Fattar inte varför vi ens ska vara tvugna.. Vi har ju redan haft praktik inom alla områden nu kan man ju tycka.


Nu har jag ätit en muffins, choklad, 2 mackor, torkad frukt och druckit te. Jag är ännu inte gladare.. Jag tror nästan jag går och tröstköper nåt på affärn istället.. Men då får jag ångest sen att jag slösade pengar på skit. + att det är kallt ute och jobbigt att gå till affären.. Men jag överväger det nästan.. Min granne spikar. Jag vill döda hela världen snart.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0