Tandis

Idag hade jag som sagt Tandläkartid kl09.10.... Jag hade själv bokat en tid för att jag trodde jag fått ett hål, Jag skulle tydligen haft kontroll snart ändå så vi gjorde den nu då, Det var ju lika bra så slipper man fara dit en gång till. Jag hade inga hål utan det hade bara blivit som en liten grop som dom slipade bort.
Tandläkaren var en helt ung och trevlig tjej som beskerv allt hon gjorde och varför hon gjorde det å frågade om det gick bra å att jag skulle säga till direkt om det kändes obehagligt. Såna behövs det deffinitivt fler av ! Jag menar hur många gånger har man inte legat där å dom bara proppar munnen full med grejer utan att berätta nånting, Sticker med den där vassa kroken i tandköttet och trycker ner den i tänderna.

Så alla gamla gubbar och kärringar kan sluta gnälla på att Ungdomar är ouppfostrade och varken kan eller vet nånting. När man tänker efter är det unga människor som oftast är trevliga. Det är gamlingar som knuffas och trängs i affärer för att sen ändå stå och sega som fan i kassan. Det är dom gamla busschaufförerna som är surast osv osv.


Jag blev hursomhelst fort klar där så när jag gick till kiosken sen för att hämta ut mitt H&M-Paket var det stängt, Öppnar inte förrän nu kl10 så jag ides ju inte stå där en halvtimme och vänta. Gick hem istället och nu har jag en hel del att göra.. Frågan är bara vart man ska börja ? Plugga, Hämta paketet, Åka till stan, Tvätta, Skriva jobbansökningar ?

Usch jag är trött.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0