?

Hur kommer det sig att det är mest synd om våldtäcktsoffer i hela världen ?.. Åååh stackars er vad hemskt att ni ska få bära med er det hela livet och blabla. Säkert finns det ingen annan som varit med om något lika hemskt som just er.

Eller ?

Har tanken slagit er att tjejer världen över får sina kön bortskurna med ovassa glasbitar - av sin egen familj, att kvinnor blir misshandlade hela livet av sina män, att pappor våldtar sina barn år efter år tills de blir vuxna och slipper, att tusentusentals barn svälter ihjäl varje dag. Att småbarn lever med hundar på gatorna för att ingen tar hand om dem, Oskyldiga människor fängslas och torteras, människor förlorar sina älskade i olyckor, så många lever i krig. Att barn växer upp med knarkare till föräldrar som knappast bryr sig, att massor massor av föräldrar slår sina små oskyldiga barn. Ungdomar med hela livet framför sig är med om olyckor och blir handikappade för resten av livet.


Jag blir så less på människor som varit med om EN hemsk sak och sen ska man gnälla över det hela livet. Det finns dem som har det hemskt HELA livet.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0