Torsdag

Har nog aldrig haft så stora påsar under ögonen som idag, Sopsäckar som Cissi brukar kalla dem. Det spöregnade hela tiden när jag väntade på bussen och hela vägen mellan stan & skolan.

Varje minut idag har känts som en timme och det är ännu länge kvar av dagen. Denna oändligt långa ovisshet.. Det finns inget värre än att gå runt och undra, att inte veta...

Jag fick IG i psykologi, Jag har varit på alla lektioner och gjort alla uppgifter utom EN, Läraren sa att om jag gjorde den sista uppgiften bra skulle jag få ett VG, Jag ides aldrig göra den och därför fick jag ett IG. Orka ? Om man har fått G+ och VG på alla övriga uppgifter hur fan kan man då ge ett IG på grund av en sketen jävla uppgift, Jag hatar den där jävla läraren.

Kikade i stan lite och åt på Max med tjejerna så nu mår jag illa och är 65kr fattigare men vem bryr sig.. Jag har ingen glädje av mina pengar ändå.


Det är höst nu och jag hatar det, Vädret är exakt samma som inom mig. Grått och spöregn.


Kommentarer
Anna

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.4517490



Läs mitt inlägg om 20-åriga Madde som fick lämna jordelivet i måndags efter sin kamp mot cancern. Läs gärna inlägget ( och skriv om det på din blogg )och hjälp till att bekämpa cancern.! Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

2008-09-18 @ 13:05:35
URL: http://www.metrobloggen.se/tavling
Emma

Fan vad surt! Hatar såna lärare :/

2008-09-18 @ 19:36:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0