Nuså


Jag börjar nästan tro nu igen att jag är känslig för mjölkprodukter..  Är så svårt att säga då jag äter det så sällan förutom i väldigt små mängder eller i mat. Använder ju oftast havremjölk men nu när jag ätit vanlig mjölk med flingor i några dar har jag haft ont i magen alla dom dagarna.. Helt spänt känns det och som magknip. Så det är väl bara att börja vara lite försiktig med det igen men det blir nog inga problem då jag som sagt inte känner av grädde, creme fraiche eller cream cheese då man har det i så små mängder i det man äter. Svårast att motstå är absolut ost !.. I looove cheese!

Haha nåväl.. Jag drack nyss en smoothie med havremjölk, havregryn, hallon, banan och kanel.. Tasty :) Före det pratade jag med Emil ett tag om lite allt möjligt och såg Toppform. Emmeli har varit här och jag har gjort en extrauppgift till svenskan som var att skriva om Bellman.

Skulle egentligen vilja gå å sova eftersom det inte finns nåt att göra men det blir nog svårt så länge som jag sov idag, Har ju iaf sovmorgon imorn då vi har Besöksdag eller vad  man ska kalla det på Universitetet, Vi ska få gå rut och kolla på dom olika utbildningarna och sånt så det ska bli kul, Dessutom får vi äta gratis lunch på nån av resturangerna där :) Förutom det ska jag försöka ta mig till Storheden för att köpa en julklapp som fanns på extrapris nu och när Mamma kommer hem blir det att färga håret.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0