Bamyl Koffein



Som de flesta kanske märkt är jag ju en riktig riktig huvudvärksmänniska.
Jag får ont om jag ätit för lite, Inte druckit tillräckligt. Om jag sovit för lite eller för mycket. Om det är varmt, Om jag anstränger mig, Av starka lukter och ljus, Om jag är spänd eller stel i nacken.. Ja listan är lång.

Väldigt få värktabletter hjälper, Kanske har jag blivit resistent ?

Anyway.. Några på min Mammas jobb tipsade om dessa och idag när jag kom hem hade jag ont i hela huvudet och nacken, Jag tog en sånhär tablett och det tog verkligen inte länge innan det onda var puts väck.

Såhär skriver Apoteket om den:
Hur verkar Bamyl koffein?
Bamyl koffein innehåller acetylsalicylsyra som har smärtstillande, inflammationshämmande och febernedsättande egenskaper. Koffein förstärker den smärtstillande effekten av acetylsalicylsyra. Koffein har även en smärtstillande effekt genom sin sammandragande verkan på utvidgade blodkärl i hjärnan t.ex. vid migrän. Koffein har även en uppiggande effekt. Bamyl koffein är en brustablett och därför tas acetylsalicylsyran snabbt upp av kroppen. Bamyl koffein brustabletter ger med vatten en klar lösning som är skonsammare mot magen än vanliga fasta tabletter med acetylsalicylsyra. Tabletten börjar vanligen verka inom cirka 30 minuter. Effekten är som störst efter 1-2 timmar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0