Vilket ska man välja

Det är lite svårt dehär med att veta vad man ska göra sånahär helger då man inte har något planerat. Ska man passa på å bara ta det lungt å ha det skönt eller ska man passa på att göra allt man inte hinner med på vardagarna.. Som typ läxor, dammtorka blabla.

Man hinner ju inte med varken det ena eller det andra under veckorna så båda behövs ju göras, Det är ju en dubbelt så lång helg nu så kanske kunde man dela upp den och göra både och :)


Ja så får det bli...  Ska äta lunch om typ 1,5 Timme och sen ska jag å Troja ta en promenad. Senare idag blir det middag och tårta i Ängesbyn. Och sen.... Ja då ska jag väl sitta här åsen sova igen. Fan va dagarna flyger iväg fort ibland.


image299
Vi har lega i soffan å sovit nu Jag & Troja å hon var så jävla gullig. Jag låg på rygg åsså låg hon med sitt huvud på min mage å höll om mig med ena frambenet :) Sen blev det trångt så jag vände mig med ryggen mot henne, Då satte hon ändå tassen runt mig.. Vem behöver en pojkvän när man har hund :D haha

Sen åt jag innan vi gick ut på promenad.. Det var jättevarmt ute å skitfint väder så vi satt ute på balkongen ett tag sen oxå :) Nu ligger hon i köket å är söt.. Hon ska stanna här till imorgon. Faan om man bara hade haft möjlighet att ha henne hemma alltid. Om man hade möjlighet att gå ut med henne på dagarna. Å om det å nått sätt kunde fixa sig så jag inte behövde lämna henne hela tiden när jag ska till Emil.

Å föresten kom Mamma nyss hem från Mormor som hade skickat med pengar till mig, En kavel, stekpanna, Glasskål, Tårfat och Tårtbestick. De var bra :) Mindre bra är att Mormor börjar bli så senil å hon hade typ tomt i både kylen å skafferiet så hon lär ju inte äta så mkt heller. Å sen att hon vägrar ta emot hjälp av nån.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0