Nyfiken

Jo... Jag var nyss på väldigt dåligt humör men nu blev jag lite gladare, Är skitrött men håller på å gör en kopp the nu så jag ska bli lite piggare iaf :)
Jag längtar till på Fredag för då slutar jag tidigt och ska gå på stan sen.. Ska köpa lite sommarkläder å eventuellt nån till present åt Emil.. Men mest saker åt mig själv tänkte jag. Han har ju redan fått parfym å Lp-skivor å säkert nåt mer senaste månaden så.. Nu måste jag slösa på mig sjäv haha :D Nä men typ ett par jeansshorts, nå linnen å t-shirtar å tunna tröjor typ. Sen såg jag att dom hade extrapris på Isadora Nagellack på H&M.. Kostade bara 40 ist för 65 så ska köpa mig nåt sånt.

Nåväl.. Det andra jag tänkte skriva var att jag vill att ni som läser ska kommentera vilka ni är.. Kanske är de några som snokar å inte vill erkänna.. Haha jag skulle inte vilja erkänna alla bloggar jag läser men man kan väl kommentera med bara sitt namn å inte bloggadress eller nåt ? Ja men ni fattar poängen.. Jag har ingen aning om vem alla är å vill VÄLDIGT gärna veta..

SNÄLLA säg nu vilka ni är :) ?


Kommentarer
Emma

JAAAG ;D

2008-05-06 @ 22:25:02
URL: http://mentallyretardedasshole.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0