LÄTTNAD

Igår var jag som sagt så förbannat nervös.. Kunde varken läsa eller göra faser ordentligt för att jag var så okoncentrerad. Hatade mig själv för att jag alltid börjar plugga i sista sekund... Har inte kunnat sova nå bra inatt heller för jag var så orolig att jag inte skulle klara det så alla skulle tycka att jag var dålig. Steg upp kl 07 och gjorde någon fas.. Åt frukost, gjorde mig klar, dammsög och bara tog det lungt.

Åkte till vägverket, tog bild till själva körkortet.. Satt och väntade samtidigt som jag kände hur jag började bli rädd igen att jag inte skulle klara det... Ännu värre blev det när vi satt vid datorerna och väntade på att få börja men tillsut tänkte jag att vafan tänker jag med.. Det är klart jag kommer fixa det. Och det gjorde jag.. 63/65 wiiho :)

Så nu känner jag mig bra som sammanlagt bara gjort 14 test och inte ens läst igenom hela boken... Ja fyfan va skönt att slippa tänka på det nå mer nånsin.. Verkligen en lättnad. Gick iaf å mötte Tilde så åt vi lunch.. Sen när jag kom till praktiken kl12 var det ingen där jag känner så jag tänkte att vafan ska jag vara här 2 timmar för och for hem. Det är värsta fina varma vädret ute och det här är en bra dag. Jag måste göra lite läxor men...

image314


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0