Lalala..

Dagen går seegt när man väntar.. Men nu borde Emil alldeles strax fara från Ume iaf så då är det någon timme kvar att vänta, Jag gillar inte att vänta. Hursomhelst har jag sovit ett tag men vaknade för att Emmeli ringde å hörde om vi skulle komma å grilla korv å dricka nån öl.. Det kanske vi ska.. Ska fråga Emil först och så måste vi fara och handla... Tydligen tyckte Mamma jag skulle betala maten för jag var skyldig hon pengar men ändå.

Ska ba säga åt er oxå att dom rosa trosorna man kan se några inlägg ner, Dom är huuuur sköna som helst ! Alltså verkligen helt ljuvliga, Man känner dom typ inte ens så det var ett väldigt bra köp. 2 st för 99 på Cubus, Finns i Ljusrosa, Cerise, Ljusblå och Svart - Alla med vita prickar. Eftersom jag inte visste hur underbara dom skulle vara köpte jag bara ett par och dom kostade då 59 kr st :)

Har solat idag så man ser faktiskt en svaag svaag solrand :) Mihi... Åsså har ju fått en massa fräknar i facet såklart. Har målat tånaglarna oxå för typ första gången ;D Heh.... Nä nu ska jag inte uttråka er med onödig info och gå å käka eller nåt iställe :)


Kommentarer
men em

hahahahahahaha du e kul du

2008-05-30 @ 16:59:47
leia

cubus har riktigt bra underkläder....och billigt....det uppskattas:)
Men jag förstår verkligen inte att det inte finns en endaste liten pytte-cubus i uppsala....suck:(

kramar å ha en underbar helg nu!



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0