Jaha jävla skitdag

Asså... Jag ids inte ens ta upp nånting. Å jag ids inte säga nåt för då är de bara jag som gör allt värre. Kan ju sitta här istället å vara arg för mig själv. De är ju ganska trevligt ändå.
Jag skulle så gärna ringa till Amanda nu, Hon är ju den enda som har vett att hålla med mig.. Även om hon inte tycker samma som mig så förstår hon när jag är på det humöret att ja bara behöver nån som håller med mig, Som är arg med mig och som hatar dem jag hatar fast hon inte har nån anledning. Det är bara det jag behöver nu.... Att nån jävla jävel kan säga att jag har rätt å att de är som jag tycker.

Men hon svarar inte... Jag har ringt säkert en miljon gånger.


Å maten blev inge go.. Jag satte massa mer kryddor än de stog i receptet å ändå smakade det ingenting.

Jag gjorde en dressing till som bestod av creme fraige, Tacosås och lite pressad lime. Sen satte jag skivad lök och tomat på. Hade såntdär nyttigt hamburgerbröd så då blev det godare. Mamma sa iaf flera gånger att de var skitgott å att ja måste skriva ner vad jag hade i eftersom ja aldrig kan följa ett recept utan att ändra hit å dit som jag tycker. Så jag ska väl göra det nu då.. Tur att nån tyckte de var gott för de var faan jobbigt att tillaga.


Å nu är jag bara sur sur sur. Ska lägga mig i sängen å hata allt. BLÄ !



Kommentarer
sussie

Nämen! Stackare,jag tror att du har rätt o va så arg som du är. Man blir arg om man behandlats orättvist!!
Hoppas att du snart blir gladare! : )

2008-05-12 @ 17:59:16
URL: http://nattmorsa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0