Eh jaha

Blev nyss på dåligt humör å ska snart berätta varför.. Först ska jag bara skriva om dagen.

Det blev inte mkt till Engelskalektion utan hade bara betygsprat.. Jag hade VG på i stort sett alla uppgifter + På nationella så ett VG blev det, Tur de.. Jag hade börjat oroa mig att hon skulle sänka för att jag har så mkt frånvaro och varit så sur å slö på senaste.

Josse var i stan så jag åt lunch me hon å Cissi å babblade på osv innan jag skulle fara hem.. Luktade på lite parfymer i stan medans jag väntade på bussen och hittade en jag gärna skulle vilja ge till Emil men den kostade 475 för en liten flaska så de var lite dyrt, Ångrar att jag inte köpte den när den var på rea i Boden.. Menmen, Det är lätt att vara efterklok.

Kom hem nu för en stund sen å ska väl driva min tid med nåt, Dricker en kopp the nu och ska hänga upp en affisch, duscha och sola.. Problemet är bara i vilken ordning jag ska göra allt. Tror jag ska börja med att sova en stund för att jag blev så less nu.

Min Mamma är som sagt sjuk å tror som vanligt att hon ska dö å att det är mest synd om henne i hela världen å som att man inte kan göra nånting själv för att man är lite sjuk. Iaf så började hon tycka synd om sig själv för att jag sa att hon ska komma å spika fast en spik i min vägg för det är ju hemskt jobbigt så sa jag att jag ska fan dammsuga å laga mat å fara å handla åt henne.. Å vad säger hon då ? Jo att egentligen borde jag ju kunna betala oxå ? Heh jo.. glöm din dröm. Innan jag skulle börja köpa mat hem för mina egna pengar. Så jag sa att hon borde skämmas att ens komma med såna förslag. Ja så nu blev jag sur å less.. Visst att vi aldrig har nåra pengar men lite väl jävla patetiskt är det att be sina barn köpa mat åt familjen.


Kommentarer
Anonym

vill du tjäna lite extra pengar? gå då in på min blogg och läs mitt senaste inlägg för mer information! ha en trevlig helg!

http://gabbifreak.blogg.se

2008-05-30 @ 12:07:07
Sanna

Just nu har jag en designtävling i min blogg där du kan vinna en helt ny deisgn :) var gärna med om du vill.
Kram.

2008-05-30 @ 12:14:41
URL: http://sannawiberg.blogg.se
men em

Skulle de va ett oväntat förslag menar du eller?!
Iaf har du fel det är två olika låtar men med likadan bild..

2008-05-30 @ 15:10:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0