ModeratIdioter !

Ifall det undgått någon hatar jag cepejävlamoderater... Vill ni höra  deras nya strålande förslag ? Jo dom vill dra in barnbidraget för dom som har så hög inkomst att dom inte behöver det.. Jaha tänker man då å tror att dom menar rikemansfolk me typ 300.000 i månaden.. Men NÄ, Gränsen ska gå vid 20.000 .. Haha man kan nästan tro att dom skojar.. 20 är en pissig jävla skitsumma som inte räcker till mer än hyra, mat och bil typ.

Jävla Jävla Idioter ! De är bara hoppas att de tar slut nångång med alla deras jävla försämringar.. En sak är säker å det är att år 2010 ska dom bort bort bort.



Skittrött är ja å mår som illa.. Ja ska sluta köpa powerking å franks. Det är onyttigt å man får typ hål i tänderna. Snart är man 20 å då är de faan inte gratis att gå till tandläkarn längre. Vem vågar laga ett hål när de kostar flera tusen. Nä fy nu blir de att börja tänka långsiktigt.. Började föresten att oroa mig över min pension idag.. Ja är ju cepe i know men man kommer fan inte få många kronor i månaden då.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0