Fuskisar

Jaa, Nu kom Mamma å sa att Hon, Mattias å Markus ska åka till Sthlm å fråga om jag ville följa me. De är väl klart att ja inte vill följamed dom nånstans men jag vill ju ändå åka nånstans. Dom har nu senaste 2 åren varit i Grekland, Turkiet å Kroatien men jag har inte varit nåånstans alls. Å jag vill resa nånstan men ja vet inte var.. Alla länder är äckliga och ohygieniska å kriminella och äckliga folk. Sverige är de enda landet som är bra men samtidigt är de jävla tråkigt.. Vem bryr sig om Sverige. Jag har redan varit överallt i Sverige typ.

Å nå roligt land har man ju såklart inte råd att åka till.. Hoppas jag har körkort i sommar så ja kan fa med nån till Rättvik, Västerås eller Skokloster !



Jag väntar fortfarande på Emil som inte har farit än.. Jag har tråkigt.


Haha å en störd grej ja nyss läste... Inatt har det varit köldrekord, -40,8 i nikkaloukta. Helt stört.. Vinterns kallaste natt nu i Mars när det ska vara vår :D

Nu är iaf Emil på väg.. Undra om jag ska vara en bra flickvän å duscha innan han kommer eller om jag ska vara risig och äcklig.. Kanske jag slår på stort å tar å duschar ändå :)


Kommentarer
Mode och skönhet

*
*
Var med och tävla om en tandblekning i min blogg!

2008-03-23 @ 22:22:38
URL: http://beautycase.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0