Baaaajs

Jag känner mig helt nere nu, Allt är bajs å tråkigt å jobbigt. Jag är jävligt less på skolan och allt annat oxå för den delen. Jag är trött hela tiden och orkar ingenting. Jag är sur å trött å allt bara suger. Jag vill inte sitta hemma i hegen som jag hade tänkt men det är så jävla jobbigt att åka till Ume å inte vet jag om ja har råd heller samt att jag inte bara kan lämna Troja. Men jag saknar Emil.... Å jag vill inte vara själv.
Asså jag har massa saker jag borde göra hemma.. Typ Övningsköra, Teori, Läxor, Träna å allt sånt jävla skit men hur lockande är det på en skala då ? Inte särskilt.


Sen blir jag så jävla less på mig själv.. Varför ska jag bli så besatt av vissa saker att jag fan inte kan sluta tänka på dem ? Jag blir bara arg och lessen å helt cepe i skallen av att tänka på sånahär saker.. Ändå lik förbannat fortsätter jag.. Fortsätter å fortsätter nöter å maler på samma gamla saker... Tills jag glömmer av mig och börjar störa mig på nåt annat.. En ny sak att irritera sig på och gå omkring å hata. Varför gör jag ens så ?! Kan jag verkligen inte bara vara nöjd med hur saker är nu och vad jag har istället för att ständigt fokusera på hur saker varit förut och hur dom kan bli i framtiden. Min hjärna är bara så HOPPLÖS !



Åhåååh jag behöver en bok att läsa... Nåt att koncentrera sig på


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0