Ååh, Smart Elina

Ja jag satt här å kraxxade å hade mig så ja tänkte att ja måste nog ta lite slemlösande, Sagt å gjort jag gick å hämtade 2 st Bromhexin.. Så satt jag fortfarande här 20 min senare å kraxxade å tänkte att fan dom funkar ju inte.. Så kollade jag ner å såg att dom låg fortfarande här på bordet båda två. Jag är så senil. Haha

Ja vad mer spännande har hunnit hända idag ? Inte mkt kan jag tala om.. Däremot läste jag i tidningen att det var sååå hemskt att fler å fler i norra sverige går med i nationalistiska föreningar. Och på vilket sätt är det hemskt ? Konstigt att svenska folket nån gång börjar fatta att de måste vara nog nångång. Bra tycker jag det är !.

Sen läste jag att dom har börjat sälja mjukglass nu på kvantum, Nån solig dag ska jag dit å premiära.. Nog för att de är lite av en tradition att köpa mjukis på fenix å sitta i solen på Emtrappan i Ökx, De är sommarkänslor det :)

Sen hade dom nån nyhet där oxå, Mullbärsthe... Det ska tydligen minska sötsuget så då vet ni det :)

Min Trojsko håller på piper å vill nåt men inte vet jag vad.. De kan ju inte redan vara dags att gå ut.. Kanske är hon uttråkad ?.


Nåvääääääl... Idag är det våran 6månadersdag å det ska jag skriva mer om sen. Nu ska jag roa voffso.

Haha ps, Jag tänkte en gång till nu att tabletterna inte funkade.. Dom låg kvar på bordet båda två. Men nu tog jag en


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0