Hemma igen

Nu är jag hemma igen, Mitt rum var helt kallt eftersom jag inte varit hemma sen i Torsdas men nu är datorn igång igen och kan börja värma upp stället :) Mamma hämtade mig från bussen och så for vi direkt för att handla det sista, Ska ta med endel mat hemifrån oxå men nu har jag nog allt som behövs. Ska kanske börja packa lite smått idag, Annars får det bli imorgon. Jag är lite nervös faktiskt.. Lixom hur det ska gå med allt å om jag kommer vara mkt ensam eller ha mkt tråkigt ?.. Det återstår att se helt enkelt.

Jag har iaf skrivit av mitt schema åt Emil och Milla som båda är lediga när jag jobbar och då vet dem precis vilka tider och dagar de kan vara med mig :) Menmen.. Jag måste verkligen försöka bli frisk nu, Men huur ? Jag hatar nässpray så det vill jag inte ta men jag är såå täppt i näsan och jag vill ju verkligen inte få Öroninflammation, Får väl göra ett ångbad typ.



Och en grej till, Det känns så jääävla jävla jävla skönt att kunna säga att man verkligen är lycklig, För hur ofta känner man så ? Men nu gör jag verkligen det, Jag har ALLT.. Precis allt jag behöver. Bara för att jag har Emil som är de bästa som någonsin hänt mig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0