Berättelsen om helgen

Eftersom jag inte haft nån dator i närheten ska jag berätta allt om helgen nu, Allt jag kommer ihåg alltså. Känns som att helgen har haft fler dar än den haft, Kanske för vi åkte upp på Torsdag jag vet inte.

Nåväl, På Torsdag kom vi fram till Korpis.. Väntade på att Skinkan skulle komma och sen gick vi och la oss.
Steg upp tidigt tidigt på Fredag morgon för att åka till Gällivare där vi blev fast rätt länge för att få med oss 1/2 bilar hem. Köpte en hamburgare i Ullati på vägen hem och det var dagens räddning för mig som inte ens ätit frukost.

Kom fram till korpis och då for dom och skruvade Buick medans jag la mig och sov.. Trött och med vääärldens huudvärk. Så kommer Emil hem å stressväcker mig "kom nu kom nu vi ska fara kom nu" Så jag stressade upp och gjorde mig lite snyggare så for vi mot Pajala.. Då på vägen dit med bra musik å allt sånt kom drickasuget så allting löste sig :) Drack lite i Emils stuga innan vi for upp på backen där jag träffade Josse, Ida och Cissi det var kuligt :) For med dom till Pajala sen för att fortsätta dricka, Virrade runt överallt innan vi hittade fram till Kim, Jag var inte där så läne eftersom jag ändrade mig och ville sova med min man ist för i Pajala.

Åkte tillbaka till backen där vi var nån timme till innan vi for hem, Då skulle det bastas.. Som jag HATAR men jag tänkte att de är ju 100 år sen sist så jag kan väl testa. Hojja de sög och var äckelvarmt första minuten så jag blev less å gick å sov.. Klockan var ändå kring 04 så det var på tiden.


Sov bort typ hela Lördan och for till Korpis efter det, Emil fick stressskruva Buick som fan å sen var vi framme med den i Pajala vid 22-23, Det regnade var kallt och jag hade suttit även hela denna dag å kollat på skruvande så jag var inte direkt drickasugen, Myggen förstörde lusten att vara ute oxå :P Jag for hem och sov och Emil var där uppe ett tag.. Sen.. Ja sen pratade vi väl i 100 timmar innan vi sov. På Söndag gjorde vi egentligen inget annat än packade och åkte. Jag följde med hit till Ume, Jag är jätteförkyld och har nyss vaknat.. Ska börja städa och sånt nu :)

Som extrainformation kan jag berätta att det regnar här, Jag har 100 myggbett och att de är slut toapapper.
Jag åker hem på Onsdag och sen måste jag stresshandla å packa allt för på Fredag morgon går bile mot Ökx.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0