Torsdag kväll

Jag fick ett bevis idag på att jag inte är som jag ska, Min hjärna måste ha åldrats för fort eller något för idag när vi var och handlade gick jag fort genom affären å plockade allt vi skulle ha, Gick rakt genom chips och godisavdelningen - Brydde mig inte ett dugg och blev inte alls nå sugen.. Men så kom vi till avdelningen med städsaker. Och där stod jag.. Och kollade och kollade - Kände hur gärna jag ville ha alla mirakeltrasor, effektiva diskborstar, tvättsvampar och medel.

Ja alltså det är sant, Jag överdriver inte ens.. Jag ville verkligen ha alla dom där sakerna. Särskilt till Emils lägenhet..Här hemma finns ju redan. Oh vad jag skulle städa.... Och föresten, Före städavdelningen stog jag länge å kikade på pajformar, glas och durkslag.. knäppjag. Jag skulle behöva en lägenhet att bo i.. Jag hade haft så fint å rent å det skulle nästan alltid lukta nybakat och god mat. Jag skulle ha välskötta blommor i mina fönster och ja.. Det skulle vara så fint :)



Hiih, Vet inte om det hänt nåt mer idag jag kan berätta om ? Har börjat läsa boken jag lånade om Johnny Cash och hittils är den väldigt intressant. Jag har även dammsugit och sett lite tv för ovanligheten skull, Supersize vs Superskinny.. Tror jag ska se Hell's kitchen sen.

För övrigt är jag dödstrött och dödskär


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0