Sverige, Vart är vi påväg?

Låg och tänkte igår och man blir så förbannad på allt i dagens samhälle


* Vi ska stå och betala skyhöga skatter och Bensin/Diesel priser för att "minska växthuseffekten" Jo eller hur, Snarare för att gynna staten. Sverige är ett sånt jävla litet land så våra utsläpp är en fis i rymden, Det skulle inte märkas om så alla 9 miljoner av våra invånare skulle skrota sina bilar.. Ingenting skulle märkas. Men ändå ska vi stå och betala multisummor för det Usa, Kina och Ryssland spyr ut.

* Och Invandringen.. Varje år sätts det upp en maxgräns för hur många vi kan ta in, I Februari är den årskvoten fylld och börjar överskridas. Hörde igår att Södertälje, EN jävla stad i Sverige tar in fler invandrare än vad Usa och Canada gör tillsammans.. Sjukt eller hur ? Självklart ska ingen behöva bo i krig men sen när är det våran uppgift att lösa världsfreden, svälten och naturförstöringen ? Jag bara undrar. Vi är väl inte det enda landet i världen men ändå ska vi fixa bostäder, jobb och försörjning åt tusentals och åter tusentals andra människor som vi inte ens har åt oss själva.


Men Svenskarna är för fega för att våga tycka nånting och säger man att invandringen gått för långt är man ungefär lika hemsk som Hitler. Jag är inte Rasist men alla kan inte bo i Sverige

År 2007 var antalet som fick uppehållstillstånd i Sverige 66.700, Det är som hela Luleå !?! Och då är det ändå bara dom som fått tillstånd att stanna. 250.000 Invandrare per år tycker Fredrik Reinfeldt och Moderaterna är ett lagomt antal per år.. Sinnessjukt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0