Sååja

Nu har jag väl endel att ta igen på bloggfronten antar jag... Kan väl börja med att berätta vad som hänt under helgen.

På Fredag Jobbade jag min sista dag innan jag var med Amanda, Följde henne till bussen och sen gick jag hem och väntade på Mamma.. Städade ur min lägenhet och skickade hem all packning med henne. Skrev ett brev till hyresvärden att jag flyttar ut å att jag fan inte tänker betala fullpris för att ha bott med silverfiskar och brunt dricksvatten.

Sen kom Emil, Emma och Ville å hämtade mig och då bar det av mot Pajala, Erkheikki för att vara exakt. Kom hem så sent att det blev att äta och sova. Bra för då var vi utvilade nästa dag för att gå på marknad. Jag köpte en present åt min lillebror och sockervadd åt mig själv.. Groggvirke men inget mer, Emil däremot shoppade som fan.

Lördag kväll satte supandet igång, Jag drack som vanligt massa mer än jag planerat och blev rätt full, Men inte för full...Det var en väldigt rolig kväll och jag träffade jävligt mkt folk jag kände så det blev extra roligt. Åkte Dart å lyssnade lite bra musik innan vi gick på krogen å där var vi tills vid 03 då vi åkte hem.

Jag drack en kvarting och 4 öl på Lördan.. Behövs det en närmare beskrvining av mitt mående på Söndag ? FYFAAN säger jag bara och lovar mig själv att nu blir det fan nykter ett bra tag.. Jag ville verkligen dö och sov till kl 17-18. Steg upp och sen åkte vi hem.. Eller ja till Umeå. Här ska jag vara till på Fredag, Då får Emil semester och jag åker upp med honom.

Tror det var allt för närvarande, Jag ska vika lite tvätt, städa och äta nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0