Söndag

Okey jag har ju verkligen inte haft nåt att skriva om i helgen.. Å det har jag egentligen inte nu heller. Men tänkte väl ändå berätta lite om vad jag gjort. Mest för att ha något att göra :)

Idag har jag försökt vara lite duktig och göra läxa. Är helt klar med en av dem nu men till några andra behöver jag böcker som jag smidigt nog lämnat i skolan. Måste iaf plugga till Omvårdnadsprov ikväll. B-o-r-i-n-g !
Var ute och övningskörde nu för en stund sen och det gick bra.. Körde till gammelstan åsså mot storheden, tuna och hem. Tränade lite start å stopp i backe + backning och backa runt hörn. Det gick faktiskt bra :)

Sen sa Mattias att han ska försöka fixa så jag kan ha bilen i garaget i Boden så det hoppas jag verkligen på :D Isåf blir det att fara dit med den i helgen med Emil åsså ska vi även till Ängesbyn en sväng. Usch va jag längtar tills han kommer hit. Känns som en evighet sen vi var med varann sist.. Men det är de inte som tur var :D


Nuuu ska jag lägga in bilder från kameran, Har tänkt göra det nu hela veckan men har lixom inte idats. Nog för att de bara är bilder på Troja men iaf :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0