Jaha

Jag är fortfarande förjävla less.. Nu kommer inte Jag & Emil träffas på MINST en månad bara för att den där förbannade kattjäveln måste bo hos han. Hoppas den jävla dör nån gång.

Ja men skit i det jag orkar inte gå runt å störa mig på nått skabbdjur hela dan. Jag vaknade iaf inatt av joooordens värk i nacken å huvet, Helt olidligt. Fick massera å stretcha lite innan jag kunde somna om igen. När det var dags att stiga upp i morse var det inte mkt bättre... Fick massage av Mamma, Satte på mig en halsduk och tog en Ipren. Kände att jag ändå inte mådde bra å typ mådde illa så jag bestämde att stanna hemma idag.. Ska sjukanmäla mig. Jag får alltid ångest när jag inte är i skolan.. Blääh. Jag har iaf grejer hemma jag måste jobba med å lämna in.

Nåvääl, Jag ska kanske med Tilde till  storheden senare idag eller imorn. På apoteket måste jag oxå. Värst va man ska hinna flänga hit å dit hela dagarna. Idag får jag hursomhelst INTE sitta vid datorn hela dan om jag nu inte vill förstöra min nacke helt !


image230


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0