Hahah, Kommentarer alltså

Alla tycker vi väl lika mycket om dem ?

Läsar-raggarna eller vad vi ska kalla dem som dygnet runt sitter och kommenterar det ena mer meningslösa än det andra. Och värst är det ju när dom inte ens läser inlägget dom kommenterar.. Som idag tex.. Här nedan har jag skrivit ett inlägg om hur ont i huvet jag hade, att jag ville avlida och skulle ha världens tråkigaste dag.. Åsså får man en kommentar
"Hur har din dag varit?"

När jag sedan svarade att hennes försök till att få fler läsare inte lär funka och att hon endast framställer sig själv som en patetisk idiot får jag till svar att det är Jag som är patetisk som skriver så långa inlägg att ingen orkar läsa dem ? Men bespara dig den jävla tiden då och bespara mig dina fånga-läsar-försök.

Haha.. Ja för det första får folk läsa min blogg eller låta bli. Man väljer själv alltså och jag sitter inte och skriver till 100 pers om dan att dom ska kolla in min blogg eller att dom ska ha en bra dag. Hade mina inlägg varit så långa att inges ides läsa dem hade jag inte haft några läsare eller hur ?


Det är väl typ 10e gången jag skriver detta nu. MEN SNÄLLA JÄVLA IDIOTER SLUTA MED ERA MENINGSLÖSA KOMMENTARER !!!! HADE ERA BLOGGAR VARIT VÄRDA ATT LÄSA HADE JAG OCH ALLA ANDRA REDAN LÄST DEM.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0