Mmm Sovaa :)

Alltså, Jag gick och la mig för flera timmar sen.. Tror inte klockan hade blivit 11 än iaf och sen har jag bara sovit sovit sovit ! Jag har drömt tusen drömmar och sovit så jäävla skönt ! Det behövdes för jag har sovit kasst väligt länge på nätterna nu. Så jag antar att nu är ja utvilad ! Hann bara vara vaken 5 minuter så ringde Mattias... Vi ska ut och övnigsköra nu så jag ska klä på mig, kamma håret och dricka vatten typ.





Öh jo jag har föresten hittat en höstjacka som jag tror duger åt mig, Så jobbigt dedär när man ändå måste köpa en vinterjacka oxå.. Det är helt enkelt för kallt här där vi bor. Huuh jag vill dö bara jag tänker på att gå genom hela stan till skolan på mornarna i lules konstanta storm :S
Det blev lite mer än 1,5 timmes övningskörning idag :), Yeey.. Känns lika skönt varje gång för man vet att man kommer närmare och närmare sitt mål.. Extra bra känns det att jag har bokat halkbanan nu oxå :) Hursomhelst körde jag Via bensbyn till persön, Hela vägen till storheden, Genom gäddvik ut förbi kallax till lulhällan och Sen bergnäset och genom hela stan, Örnäset och sen hem :)
Körde bakom en annan övningskörare i kallax som började vända utan att kolla bakom sig och var vääääldigt nära att backa in i oss.. När vi varit ute på Lulhällan var dem framför oss igen, Stannade just framför en korsning å började backa å vända där med.. Å tjejen kollar inte ens ut om det kommer bilar bakom henne ?! Hojja va man kan störa sig på folk i trafiken.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0