Lägligt Värre

Lägligt nog har min mobilladdare börjat ge upp.. Glappar mer än faan men det gör inte så mkt, Inte så jättemkt iaf för imorn ska jag beställa en ny.. En ny telefon alltså. Amanda beställde nyss sin å jag ska köpa en likadan, Nivet sådär som bästisar gör, Sen ska vi gå runt med våra likadana telefoner å vara så coola så. Skämt åsido hon ska köpa en röd me nå blommor, Jag ska köpa en svart. Och jag ska inte kasta den i väggen en endaste gång.. Dagens telefoner håller ju ingenting.


Och vad har jag gjort idag ? Inte ett skit, Sovit till 12, pratat med Amanda och duschat... Disken ligger kvar där den ligger, lika skitig som igår.. Men vem orkar bry sig egentligen en dag som denna.. Jag är ju nästan sjuk.


Och föresten, Jag känner ingen i Piteå och har aldrig gjort det heller. Ändå är det typ lika många som läser därifrån som de bodensnokare som tar sig tid att läsa 25 gånger om dan. Jag funderar på att sluta blogga.. Orka. Typ 90% av alla läsare är såna som själva skriver in bloggadressen och jag tror knappast knappast det är för att det är så intressant att läsa om jag har dammsugit eller inte idag.. Vad jag har ätit till mat eller om jag är sugen på nåt gott.


Kommentarer
tilte

vi kan fixa fram lösen så bara vi kan läsa varandras bloggAR :) pözz

2008-08-19 @ 17:09:05
URL: http://etttilde.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0